primetour.eeprimetour.ee
Forgot password?

Dubai viisa

Eesti Vabariigi kodanikud

Alates 22. märtsist 2014, Eesti kodanikud võivad vormistada turismiviisad AÜE saabumisel lennujaamas.

Enne 22.03.2014 viisa on vajalik ja peab olema vormistatud enne reisi algust.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Hea kvaliteediga passikoopia (esimene lehekülg) skaneeritud kujul, pass on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist
2) Hea kvaliteediga värviline passifoto skaneeritud kujul, foto resolutsioon vähemalt 550х450 pikslit.
3) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.*
4) Hotelli broneering kogu AÜEsse reisi perioodiks.*
5) Skaneeritud kujul ankeet (eelnevalt täidetud, väljatrükitud ja allkirjastatud). NB! Andmeväljad sponsori kohta (PARTICULARS OF SPONSOR / HOST) jäävad täitmata.

– PRINDI VIISATAOTLUSE ANKEET

* Juhul kui lennupiletid või hotelli broneering on anuleeritud, ei väljasta konsulaat viisat. Raha viisa eest ei tagastata.

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Sihtriigi viisa koopia (vajadusel).

Viisa valmimise tähtajad: kuni 14 päeva

* Viisakinnitus väljastatakse ministeeriumi poolt mitte varem kui 2 nädalat enne reisi (Teie piletite alusel).
Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa 115 eur
Ühekordne transiitviisa 115 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

Märkused:
1) AÜE viisa vormistamiseks ei pea tingimata kontorisse tulema. Kõik viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid saab saata ka elektroonpostiga.
2) Kui Teil puudub hea kvaliteediga skaneerimisvõimalus, tuleb esitada originaaldokumendid meie konsultantidele.
3) Foto ei tohi olla tehtud varem kui kuus kuud enne viisataotluse esitamist.

Venemaa Föderatsiooni kodanikud

Viisa on vajalik.

Viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid:
1) Hea kvaliteediga passikoopia (esimene lehekülg) skaneeritud kujul, pass on kehtiv vähemalt 6 kuud pärast reisi lõppemist
2) Hea kvaliteediga värviline passifoto skaneeritud kujul, foto resolutsioon vähemalt 550х450 pikslit.
3) Edasi-tagasi lennukipiletite koopiad.*
4) Hotelli broneering kogu AÜEsse reisi perioodiks.*
5) Skaneeritud kujul ankeet (eelnevalt täidetud, väljatrükitud ja allkirjastatud). NB! Andmeväljad sponsori kohta (PARTICULARS OF SPONSOR / HOST) jäävad täitmata.

– PRINDI VIISATAOTLUSE ANKEET

* Juhul kui lennupiletid või hotelli broneering on anuleeritud, ei väljasta konsulaat viisat. Raha viisa eest ei tagastata.

Transiitviisa taotlemiseks vajalikud lisadokumendid:
Sihtriigi viisa koopia (vajadusel).

Viisa valmimise tähtajad: kuni 14 päeva
* Viisakinnitus väljastatakse ministeeriumi poolt mitte varem kui 2 nädalat enne reisi (Teie piletite alusel).

Viisade hinnad:

Ühekordne turismiviisa 140 eur
Ühekordne transiitviisa 140 eur

* Hinnad on antud 1 passi kohta.

Märkused:
1) AÜE viisa vormistamiseks ei pea tingimata kontorisse tulema. Kõik viisa taotlemiseks vajalikud dokumendid saab saata ka elektroonpostiga.
2) Kui Teil puudub hea kvaliteediga skaneerimisvõimalus, tuleb esitada originaaldokumendid meie konsultantidele.
3) Foto ei tohi olla tehtud varem kui kuus kuud enne viisataotluse esitamist.

Hall välismaalase pass (elamis- ja tööluba Eestis)

Viisat saada pole võimalik.

Euroopa Liidu kodanikud

Sama tingimused nagu Eesti kodanikule
Mõnede Euroopa riikide kodanikud saavad reisida AÜEsse viisavabalt.